Prodaja stanova Beograd

Uspešno poslujemo u oblasti građevinarstva nidumo viosk kvalitet usluge na atraktivnim lokacijama po pristupačnim cenama.

Prodaja stanova | Žarkovo
Spasovdanska 5

Novogradnja preko puta doma zdravlja u centru Žarkova na odlicnoj lokaciji u blizini super vera,škole i vise autobuskih linija u Spasovdsnskoj ulici.


Prodaja stanova | Čukarica
Nova bb

Objekat se nalazi na opštini Čukarica u Beogradu, ulica Nova bb, koja izlazi na ulice Milorada Jovanovića i Vodovodsku. U blizini se nalazi vrtić i osnovna škola, kao i autobuske stanice gde prolaze linije 55, 58, 88 i 512 koje imaju odličnu povezanost sa Adom, Banovim brdom, Žarkovom i centrom grada.


Prodaja stanova | Zvezdara
Matice srpske 91I, 91J, Mirijevo II, Zvezdara

Objekati se nalaze u Mirijevu II, na opstini Zvezdara, na odličnoj lokaciji, preko puta solitera i autobuske stanice, gde prolaze linije 20 i 79,koje imaju dobru poveznost sa ulicama Ustanicka, Bulevar Kralja Aleksandra, Dimitrije Tucovica. U blizini zgrade u krugu oko 500m nalazi se vrtić, škola, MAXI i ostali objekti.


Prodaja stanova | Zvezdara
Velizara Kosanovića 28, Učiteljsko naselje

Objekat se nalaze u blizini Super Vera, Lily, autobuske i trolejbuske stanice, vrtić, osnovne škole (Ćirilo i Metodije, Janko Veselinović). Stanovi su opremljeni hrastovim parketom, PVC stolarijom, interfonom, klimom i terasom. Stanovi su uknjiženi.


Prodaja stanova | Bele vode
Palisadska 7, Bele vode

Stanovi imaju terase, PVC stolarija, hrastov parket, etažno grejanje na struju. Objekat se nalazi blizu okretnice autobusa 51, u blizini je pošta, dečija igraonica, Tehnomanija. Stanovi su uknjiženi.

Zakažite sastanak, pogledajte stan ili poslovni prostor.